Stiri

Dupa dansez pentru tine, Jean de la Craiova isi incearca norocul in actorie!

Dupa dansez pentru tine, Jean de la Craiova isi incearca norocul in actorie!

Dupa ce a facut senzatie la “Dansez pentru tine“, unde a reusit sa se faca iubit de o tara intreaga si a implementat sloganul “Va pupa, Jean!“, manelistul vre asa de-a lovitura si in industria cinematografica.
Jean de la Craiova renunta temporar la muzica si se apuca serios de actorie. Nu o face oricum, ci la nivel inalt, alaturi de o echipa de filmare din Franta, sub indrumarea careia lucreaza de zor.
“Joc intr-un film in Franta. Am rol de vagabond, de baietas smecherit. Pai, ce alt rol mi s-ar fi potrivit mie, nu? O sa fie ceva unic. E un film de aventuri cu impuscaturi, pistoale si agenti secreti. Ce sa mai, e actiune cap-coada. Filmarile au loc in mai multe tari, in Franta, in Israel si in Austria. Da, ma plimb, ei suporta toate cheltuielile, iar eu joc si sunt tratat regeste. Stiti ce frumos se poarta cu tine cei de afara! In tara merge si muzica, dar o las mai moale pana termin acest proiect”, a declarat Jean de la Craiova in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.
Volubil si dornic sa povesteasca despre schimbarile intervenite in viata sa, Jean de la Craiova ne-a destainuit cum a fost posibil ca o echipa de producatori din strainatate sa-l aleaga si sa il distribuie tocmai pe el intr-o coproductie internationala.
“Am auzit ca mi-au urmarit aparitile de la televizor. Cred ca le-am fost simpatic si m-au placut si asa m-au chemat sa imi propuna rolul. Dar nici eu nu am stat cu mainile in san. Mi-au zis sa invat engleza si i-am ascultat. Mi-am luat meditator si am trei sedinte pe saptamana”, a explicat Jean de la Craiova, adaugand ca spera ca acest lungmetraj sa ajunga si in cinematografele din Romania.
Aboneaza-te pe YouTube

Lorenzzo

January 7th, 2014

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook