Despre

LORENZZO

Data  nasterii : 10 ianuarie 1987

Zodia : Capricorn

Copii : Nu

Studii : Colegiul Tehnic “Petru Musat”(Liceul), si facultate in curs la “Universitatea Stefan cel Mare”

Sporturi preferate : Fotbal , Dartz , K1 ,Biliard , etc.

Hobby : Muzica , Sportul , etc

Actori preferati : Doru Octavian Dumitru ,Mr. Bean , Leonardo Di Caprio

Muzica preferata: muzica de suflet

Cantaretul (trupa) preferat: Michael Jackson , Celline Dion, Mariah Carey

Canta de la o varsta frageda mostenind talentul de la mama si matusa sa, ele abordand un alt gen de muzica (Folclor). Este o persoana sociabila , mereu pusa pe fapte cu simtul umorului destul de dezvoltat, romantic , activ, modest , muncitor, etc

Primele inregistrari in studio au avut loc in anul 2005 unde au fost realizate mai multe piese (de dragoste , petrecere ,etc) ce nu au fost lansate.

A avut un vis
care i s-a indepinit acela de a face muzica la un alt nivel incepand din 19 aprilie , 2009 cu binecunoscuta piesa “Cersesc iubirea ta” care a ocupat locul 4 in “Topul manelelor la Taraf tv noiembrie 2009” , iar topul se gaseste in revista “Tv Manele Magazin”..

Urmatoarea piesa lansata pe  30 aprilie, 2010 a fost piesa “Nu pot atinge stelele”produsa de Spiros Galati , aparuta pe compilatia “Hai la bairam”.

Cea mai recenta piesa semnata Lorenzzo se intituleaza “Aseara am avut un vis” produsa tot de Spiros Galati , compilatia ‘Bravo Hits Manele Super Hituri”.

De mai bine de 1 an , isi desfasoara activitatea la nunti , aniversari , cumetrii si saptamanal in doua cluburi.Isi doreste ca in continuare sa scoata cat mai multe piese de calitate pentru toti ascultatorii.

Facebook